By CM

About

Velkommen til ClickToStyle!

Jeg hedder Cathrine (eller Cat mellem venner), jeg er 22, bor i København og er uddannet Designteknolog med speciale i brand building. Derudover er jeg begyndende iværksætter, men det kommer I til at læse meget mere om, som projektet tager form.

Jeg har startet ClickToStyle for at lade mine kreativitet flyde frit og for at dele min passion for alt hvad, der har med design og skønhed at gøre. Håber I kan lide det og smid endelig med en kommentar i ny og næ! :)

Jeg kan også kontaktes på: clicktostyle@gmail.com

– Cat

 

Welcome to ClickToStyle!

My name is Cathrine (Cat between friends). I’m 22, living in Copenhagen and an educated Design Technologist with a specialty in brand building. Also I’m a starting entrepreneur, but you will be able to read much more about that as the project takes form.

I started ClickToStyle to set my creativity free and share my love of all things design and beauty with you guys. Hope you like it and please feel free to comment! :)

I can also be contacted at: clicktostyle@gmail.com

– Cat

2 Responses to “About”

  1. Pil

    Hej! Jeg er på udkig efter de 10 feet bukser som du har på. Jeg kan ikke finde nogle som forhandler dem! Ved du hvor jeg kan finde dem? Håber du kan hjælpe!! 1000 tak – og fed blog forresten :-)

    Reply
    • ClickToStyle

      Hej Pil :)

      Du kan få dem i den butik jeg arbejder i. Den hedder Madam My og vi har afdelinger på Østerbro, Frederiksberg og i Valby. Men tror du får svært ved at finde dem i army desværre.. Lige nu har vi dem i sand ved jeg.. De er også virkelig fede! Og jeg er glad for du synes om bloggen! Tak :)

      Reply

Leave a comment

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS